Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. MEDIAFLASH.RO isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

INFORMATII PERSONALE
Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Prin folosire siteului sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestuia. MEDIAFLASH.RO nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului. Site-ul MEDIAFLASH.RO este operat de compania SC MEDIA FLASH SRL,cui: 22289180, Inregistrata la Registrul Comertului J24/1505/2007, adresa: str. stadionului, nr. 7, Targu Lapus, Maramures.


SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre MEDIAFLASH.RO pentru a va confirma comenzile, pentru facturare, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare. 

Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.

Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in Romania.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate si anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.

MEDIAFLASH.RO se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale daca utilizarea lor nu este in conformitate cu Legea nr. 677/2001. 

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele noastre. In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

CUM FOLOSIM DATELE TALE
Folosim datele tale, doar daca avem acordul tau, in mai multe feluri, in functie de natura lor. In lista de mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior:

 • ADRESA DE EMAIL
  In cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ti trimite emailuri de informare cu privire la produsele si serviciile noastre.
 • PRENUMELE SI NUMELE
  In cazul in care ne-ai furnizat Prenumele si Numele tau, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primesti de la noi. De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a emite documente  prin care stabileste furnizarea de servicii si/sau produse (facturi, contracte, rezervari, confirmari).
 • FORMULAR DE CONTACT SAU OFERTA 
  In cazul in care ne-ai furnizat datele pentru cerere oferta (Numele si Prenumele, Email, Telefon) folosim aceste date pentru a te putea contacta in scopul informarii cu privire la serviciile si/sau produsele solicitate de pe site-ul nostru.
 • FORMULAR DE REZERVARE SAU COMANDA
  In cazul in care ne-ai furnizat datele pentru rezervare sau comanda (Numele si Prenumele, Email, Telefon, CNP, CUI, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal, Seria si Numarul Cartii de Identitate, Adresa), folosim aceste date pentru a emite documente prin care stabileste furnizarea de servicii si/sau produse (factura, factura proforma, contract, rezervare, confirmari rezervare).
 • FORMULAR DE SEMNARE DIGITALA CONTRACT
  In cazul in care ne-ai furnizat semnatura ta grafica prin formularul secret de contract si semnare trimis pe email in urma cererii de rezervare sau comanda, inseamna ca ti-ai dat consintamantul pentru intreg continutul contractului.
 • ALTE FORMULARE
  In functie de natura servicile alsese prin site-ul MEDIAFLASH.RO, putem colecta date personale si prin alte formulare personalizate (ex. formular AWB, formular informare, galerie fotografii, etc…) 
 • DATELE DESPRE BROWSER/IP/DISPOZITIV
  In cazul in care ai fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosesti site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca tu sa gasesti mai usor informatiile pe care le cauti;
 • INFORMATII DESPRE CARDUL TAU DE CREDIT
  MEDIAFLASH.RO nu colecteaza informatii despre cardurile de debit sau credit (numar, adresa, cod de securitate -CVV2, etc). Aceste date sunt procesate direct de catre https://www.mobilpay.com/

PARTAJAREA DATELOR PERSONALE
Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in Romania.Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate si anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.


CONCLUZIE
Am luat toate masurile tehnice pentru ca tu sa nu fii obligat(a) sa ne furnizezi niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu te putem anunta cu privire la serviciile noastre de care ai putea fi interesat(a).


MESAJELE NOASTRE DE MARKETING
In cazul in care avem acordul tau (te-ai abonat la newsletter-ul MEDIAFLASH.RO), iti vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre produsele si servicile noastre, despre articolele nou-publicate pe acest site si despre articole utile publicate pe alte site-uri de pe internet.


DEZABONARE DE LA NEWSLETTER
Te poti dezabona de la newsletter in orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

 • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
 • Prin trimiterea unui email catre noi, in care sa soliciti dezabonarea.

In oricare dintre cele doua situatii, ne vom asigura ca nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare in acest sens va fi rezolvata in maximum 48h de la primire.


ADRESAREA UTILIZATORILOR PRIN PUBLICITATE ONLINE
Desfasuram campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele si serviciile pe care le oferim si/sau despre articolele publicate pe acest site.In acest context folosim doua retele de publicitate – Facebook si Google, precum si mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor in cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, varsta, repartizare geografica, proximitate), sau  a intereselor – aceste informatii fiind puse la dispozitia noastra de catre retelele amintite mai sus.


DREPTURILE TALE
Iata care sunt drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor.

 1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele tale;
 2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
 3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
 4. Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine;
 5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine;
 6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator;
 7. Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute si exista exceptii. Pentru orice întrebari în acest context, te rugam sa ne trimiti un email la ovidiu@mediaflash.ro


DREPTUL DE AUTOR
Intregul continut al site-ului MEDIAFLASH.RO – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea MEDIAFLASH.RO si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul MEDIAFLASH.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


LITIGII
Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Menu